NEEM CONTACT OP
DE BESTE IN NEDERLAND 🇳🇱

GROOTHANDEL

Onze SKAL-gecertificeerde bio-groothandel draait om biologische kwaliteitsproducten en een jaarrond versassortiment van veel bio-groenten en bio-fruit. Iedere detaillist, restaurateur, supermarkteigenaar, marktkoopman, of online winkelier kan bij ons terecht ongeacht het inkoopvolume. 

Kwaliteit – directe samenwerking met biologische telers

Biologische groenten en fruit zijn lekkerder en voedzamer; niet altijd mooier, maar op het bord gaat het toch om de smaak. Bovendien passen bio-producten in een bewustere levensstijl. Ook in de bio-branche verschillen kwaliteiten. Daarom kopen wij direct van het land bij toegewijde Europese biologische telers, die we regelmatig bezoeken. In ons distributiecentrum worden alle pallets met groenten en fruit door gecertificeerde keurmeesters gecontroleerd. Zo kunnen wij de beste bio-producten garanderen.

Overzichtelijk assortiment – jaarrond vers

Wij kunnen de smaakvolste en meest verse bio-producten leveren omdat we focussen op een overzichtelijk assortiment dat we bij een beperkt aantal bio-telers inkopen. De meeste soorten kunnen we jaarrond vers leveren. Dus buiten de Europese groeiseizoenen. Dan importeren we bijvoorbeeld verse bio-appels, bio-peren en bio-pompoenen uit Argentinië, bio-avocado’s uit Mexico, bio-kiwi’s uit Nieuw-Zeeland, en bio-sinaasappels en bio-uien uit Egypte.

Snelheid – professionele import en export

Samen met onze telers maken wij teelprogramma’s om zekerheid te krijgen over de opbrengsten. Zo weten we exact wanneer we onze biologische producten waar kunnen kopen. Met een geolied distributiesysteem krijgen we de pallets biologische groenten en fruit binnen mum van tijd in Nederland. Hier durven we voor een aantal producten een basisvoorraad met een hoge omloopsnelheid aan te houden. Daardoor kunnen wij een bestelling die voor 10h00 binnen is nog dezelfde dag in Nederland leveren. In de meeste Europese landen de volgende dag.

Aantrekkelijk geprijsd – geen tussenschakels

Wij bewijzen dat voor biologische groenten en fruit toffe prijzen mogelijk zijn. Onze telers halen ook zonder bestrijdingsmiddelen hoge opbrengsten, vaak meerdere oogsten per jaar. Zonder tussenschakels komen onze producten niet alleen sneller bij onze afnemers. Met onze professionele distributie houden we ook de logistieke kosten laag. Voor de daghandel hanteren we dagprijzen. Daarnaast hebben we een wisselend weekaanbod, weekaanbiedingen (bekijk onze weekaanbieding op de homepage) en een vast seizoensassortiment.

Service – jouw wensen centraal

Onze afnemers hebben directe invloed op de teelprogramma’s van onze telers. Als je bij ons koopt, krijg je alle informatie over de herkomst van jouw biologische groenten en fruit, inclusief de bio-certificaten. Het voelt bijna als zelf inkopen bij een biologische teler. We kennen daarom geen minimale afnames. Je kunt bij ons ook mixed pallets met verschillende biologische groenten en fruit afnemen. We weten dat er in een pallet bio-sinaasappels, een pallet bio-tomaten of een pallet bio-paprika’s weleens een inferieur product zit. Omdat wij alleen de beste producten willen verkopen, krijg je voor inferieure producten altijd een creditnota.

Contact met TOFF. BV

We zouden het geweldig vinden als je jouw biologische groenten en fruit voortaan bij ons koopt. 
Bel of mail ons voor de actuele dagprijzen, en laat je overtuigen door onze verrassende prijzen. 
TOFF PROMISE Mooie biologische kwaliteitsproducten heel snel leveren tegen aantrekkelijke prijzen. Hoe? Met de beste bio-telers en een geoliede logistieke keten. Dat is onze kracht!

Onze gegevens

Telefoon: +31 (0)85 070 4570
Email: sales@toffbv.nl
Adres: Gebroken Meeldijk 52 2991 VD Barendrecht Nederland
Tijden: Ma - vrij (07:00 uur tot 17:00 uur) Zaterdag & zondag gesloten

Neem contact op

OF BEL ONS DIRECT
+31 (0)85 070 4570
Neem gerust contact met ons op voor bijvoorbeeld meer informatie over TOFF of over onze producten.
NEEM CONTACT OP
homesunbookmarkusersearthhourglass