Het verhaal achter

Wij zijn een jong groothandelsbedrijf met een passie voor biologische groenten en fruit. Omdat we werken met toffe, eerlijke producten en toffe mensen was de naam snel geboren: Toff! Na jarenlang gewerkt te hebben voor hetzelfde bedrijf in de biologische groente- en fruithandel, besloot de enthousiaste oprichter Jeffrey Moret in 2014 om het heft in eigen handen te nemen. Met zijn commerciële en logistieke talenten in dit vakgebied heeft Toff ongekende professionaliteit in de biologische logistieke keten gebracht. Dat klinkt wat algemeen. Wat wij ermee bedoelen? Kort samengevat: biologische kwaliteitsproducten leveren tegen aantrekkelijke prijzen door middel van een professionele en efficiënte logistieke keten.

Gepokt en gemazeld in de handel
in biologische groenten en fruit

Jeffrey Moret is een ervaren handelaar in groenten en fruit. Jeffrey werkt al van jongs af aan in de verkoop van groente en fruit. Bij verschillende werkgevers heeft hij een indrukwekkend carrièrepad doorlopen: van magazijnmedewerker, via junior-verkoper en accountmanager tot verkoopleider bij The Greenery voor de bio-branche. Combineer dat met zijn Rotterdamse werkmentaliteit en een succesformule was geboren: Toff, groothandel in biologische groenten en fruit.

Ons klantenbestand bestaat uit groothandels, foodservices en Europese retailers en om de hoge kwaliteit van onze producten te waarborgen beschikken wij over certificaten als SKAL en BRC. Het zoeken naar de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft onze prioriteit omdat u niets minder verdient dat het beste.

Professionaliteit in de bio-keten

Omdat je niet alles perfect kunt doen is ons motto: ‘Wat wij doen, doen wij perfect!’ Daarom focussen we op een overzichtelijk assortiment van klassieke biologische groenten en fruit en biologische vergeten groenten. Onze logistieke keten en kwaliteitscontrole zijn geperfectioneerd tot een geoliede machine. We kopen direct van het land bij toegewijde bio-telers in Europa. Bovendien hebben we het lef om met een hoge omloopsnelheid voorraden aan te houden. Als je voor 10 uur bestelt, heb je dezelfde dag nog bepaalde bio-groenten en -fruit in huis. Onze formule is erg succesvol blijkt uit het groeiende aantal afnemers van onze mooie biologische producten. Dat zijn snijders, kleine supermarkten, groentewinkels, natuurwinkels, marktkooplieden, restaurants en online groente- en fruitshops. Inmiddels exporteren we 70% naar veel landen in Europa, en daarbuiten.

Spreekt ons verhaal jou aan? Koop jouw bio-groenten en bio-fruit dan voortaan bij Toff! We nodigen je graag uit in ons distributiecentrum om te voelen en te proeven. Uiteraard komen we ook met alle plezier naar jou toe.

 SKAL