NEEM CONTACT OP
DE BESTE IN NEDERLAND 🇳🇱

T.O.F.F. B.V.

Met zijn commerciële en logistieke talenten in dit vakgebied heeft Toff ongekende professionaliteit in de biologische logistieke keten gebracht.
OVER ONS

Het verhaal achter TOFF

Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf met een passie voor biologische groenten en fruit. Na jarenlang gewerkt te hebben voor hetzelfde bedrijf in de biologische groente- en fruithandel, besloot de enthousiaste oprichter Jeffrey Moret in 2014 om het heft in eigen handen te nemen. 

Met zijn commerciële en logistieke talenten in dit vakgebied heeft Toff ongekende professionaliteit in de biologische logistieke keten gebracht. 

Het traditionele “traden” is naar de achtergrond verwezen en daar voor in de plaats staan duurzame, op de lange termijn gebaseerde seizoen programma’s. Wij selecteren alleen de beste en meest duurzame biologische telers en koppelen die aan onze klanten in heel Europa. 

Doordat wij niet alléén maar de bekende retail kanalen leveren is er bij ons ook ruimte voor product met een afwijkende maatsorteringen, vorm of kwaliteit. Waar retail maar een beperkt percentage van de oogst kan afnemen bieden wij onze telers ook andere afzetmarkten zoals: Groothandel, Cateraars en bijvoorbeeld verwerkers of snijderijen. Op deze manier kunnen wij onze telers een volledige afzet bieden.

Heeft u een vraag?

Spreekt ons verhaal jou aan? Koop jouw bio-groenten en bio-fruit dan voortaan bij Toff! We nodigen je graag uit in ons distributiecentrum om te voelen en te proeven. Uiteraard komen we ook met alle plezier naar jou toe.
TOFF PROMISE Mooie biologische kwaliteitsproducten heel snel leveren tegen aantrekkelijke prijzen. Hoe? Met de beste bio-telers en een geoliede logistieke keten. Dat is onze kracht!

Onze gegevens

Telefoon: +31 (0)85 070 4570
Email: sales@toffbv.nl
Adres: Gebroken Meeldijk 52 2991 VD Barendrecht Nederland
Tijden: Ma - vrij (07:00 uur tot 17:00 uur) Zaterdag & zondag gesloten

Neem contact op

OF BEL ONS DIRECT
+31 (0)85 070 4570
Neem gerust contact met ons op voor bijvoorbeeld meer informatie over TOFF of over onze producten.
NEEM CONTACT OP